În curs de procesare...
Transport gratuit la comenzile de minim 199 lei. Procesare in maxim 48 de ore.

Cum Cumpar?

Important.  Toate prețurile conțin TVA.

Pasul 1. Alegeți produsele care vă interesează.

Nu uitați să folosiți căsuța de căutare rapidă, aflată în partea de sus a monitorului!

Introduceți date despre produsul căutat: denumire, simbol.

Pasul 2. Adăugaţi produsele alese în coşul de cumpărături. Pentru aceasta, apăsaţi pe butonul adaugă în coş situat în   dreptul produsului respectiv.

Pasul 3. Vizualizaţi conţinutul coşului de cumpărături.

Daţi clic pe butonul VEZI COȘUL aflat în partea stanga-sus a ecranului. Dacă v-aţi răzgândit în privinţa vreunui produs, este suficient să apăsați butonul marcat cu "X" din dreapta denumirii produsului pentru  a-l șterge  din cos.  Cantitățile pot fi schimbate și din vizualizarea coșului. Dacă se șterge cantitatea se obține același rezultat ca si la eliminarea produsului. În cazul în care cantitatea solicitată este mai mare decât stocul disponibil, veți fi anunțați printr-un mesaj despre aceasta situatie.

Pasul 4. Creaţi-vă un cont. Completaţi toate câmpurile obligatorii. În caz contrar, contul nu va fi creat. Dacă nu doriți să aveți un cont permanent pe site-ul nostru, aveți posibilitatea de  a plasa comanda ca și vizitator. Și în acest caz trebuie sa completați câteva câmpuri necesare, și anume: adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon, adresa de livare.

Pasul 5. Vă rugăm sa bifați opțiunea "Sunt de acord cu termenii și condițiile magazinului", din partea stânga jos a ecranului, sub zona de introducere a observațiilor dumneavoastră, după care confirmaţi comanda. Site-ul vă va trimite un email de confirmare. După aceasta, tot ceea ce vă rămâne de făcut este să aşteptaţi livrarea comenzii.

Pasul 6. ATENȚIE !!! Vă rugăm ca la înregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi să verificați cu atenție corectitudinea adresei de mail utilizate, a numarului  de telefon unde puteți fi contactat și implicit adresa de livrare care trebuie sa corespundă cu cea din buletin, pentru a putea ridica coletul de la curierul rapid agreat.

Urmariti-ne pe facebook

 

Viziteaza magazinul Global-electronic.ro pe ShopMania