În curs de procesare...
Transport gratuit la comenzile de minim 199 lei. Procesare in maxim 48 de ore.

Termeni si conditii

Acest magazin virtual se adreseaza clientilor persoane fizice.

Pentru a folosi acest magazin va obligati sa furnizati date exacte si corecte despre identitatea dumneavoastra/ a firmei pe care o reprezentati si, de asemenea, ne dati acordul de a emite factura fiscala fara semnatura Dvs. Datele obtinute in urma completarii formularelor de inregistrare au caracter strict confidential si nu vor fi instrainate unui tert. Global Electronic SRL poate folosi anumite date in scopuri publicitare si de marketing.

Reguli de vanzare:

  • Preturile de pe pagina de internet contin TVA.
  • Modalitatile de comanda sunt: magazin online, prin e-mail, la sediul nostru.
  • Livrarea marfii se face in termen de max 2 zile lucratoare, prin intermediul curierului Nemo Expres.
  • Pentru comenzile ce depasesc 200 lei transportul este GRATUIT iar pentru comenzile sub 200 lei, costul transportului este de 16 lei pana in 2 kg si este suportat de către client. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.
  • Articolele care pot constitui eventuale reclamatii trebuie sa fie impachetate in ambalajul original.

 

INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC Global Electronic SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este livrarea produselor.

Sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare finalizării comenzii.
Refuzul dvs. determină imposiblitatea prelucrării comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: departament vânzări și relații cu clienții.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la office@global-electronic.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Urmariti-ne pe facebook

 

Viziteaza magazinul Global-electronic.ro pe ShopMania