Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

BLENDER DE MANA 4 IN 1 1200W SENCOR

Cod produs: S-SHB5603VT-E
Lipsa stoc
402.23 RON
  • Descriere

    Blenderul sencor shb 5603vt vă poate ajuta să pregătiţi rapid supe cremă, sosuri şi alimente pentru copii. Motorul de 1200 W este echipat cu o functie de viteza variabila. Lamele de tocat bazate pe tehnologia quad blade din titan sunt potrivite si pentru prepararea mancarurilor calde. Mânerul proiectat ergonomic garantează o prindere sigură şi confortabilă. Paharul de amestecare cu capac de 800 ml poate fi folosit pentru a prelucra cantităţi mari de materii prime sau chiar ca ceaşcă de măsurat şi există şi un recipient de 1250 ml, care este excelent pentru tocat.

    Performanţă maximă în bucătărie

    Bucuraţi-vă de funcţii versatile şi economisiţi timp şi energie în bucătărie! Puterea de 1200 W garantează rezultate decente şi grozave la amestecare, bătut, tocat, răzuit. Mânerul cu design ergonomic se potriveşte perfect fiecărei mâini. Puteţi alege oricând pe cel care vi se potriveşte cel mai bine din 20 de niveluri diferite de viteză.

    Blender de mână pentru alimente fierbinţi

    Blenderul de mână este fabricat din oţel inoxidabil, iar cel mai mare avantaj al său sunt cele patru lame din oţel inoxidabil de înaltă calitate, cu suprafaţă de titan. Avantajul acoperirii cu titan este că nutrienţii sunt absorbiţi la maximum de diferitele alimente în timpul procesării. Datorită designului său, este excelent şi pentru piureul alimentelor calde şi reci.

    Beste dublu pentru creme grozave

    Faceţi creme excelente, dressing-uri, maioneză de casă, frişcă cu ajutorul telului cu design dual. Capetele batelor sunt, de asemenea, realizate din oţel inoxidabil, astfel încât o durată de viaţă lungă este garantată. Cu recipientul de 800 ml conceput pentru biciuire, totul va fi de acum înainte o joacă de copii.

    Se toacă, se taie, se macină

    Uită de inconvenientul tăierii cepei şi poţi chiar să economiseşti timp în preparatele de gătit. Recipientul cilindric destinat tocatului are o capacitate de 1250 ml si este dotat si cu lama din otel inoxidabil. O alegere ideala pentru tocat legumele, fructele, carnea, nucile si gheata.

    Întotdeauna stabil, în siguranţă

    Aparatul are o serie de vase care completează capacităţile aparatului. La proiectare, siguranţa şi stabilitatea sunt aspecte importante, astfel încât toate vasele au „Picioare” anti-alunecare pentru siguranţa dumneavoastră. În plus, dispozitivul este echipat cu un sistem de protecţie multiplă.

    Alte caracteristici:

    - Tehnologia TITANIUM Quad Blade
    - Consum de energie 1.200 W
    - Motor DC foarte silentios
    - Control continuu al vitezei (20 de divizii)
    - Mâner ergonomic
    - Ataşament din oţel inoxidabil, poate fi folosit şi pentru amestecarea ingredientelor fierbinţi
    - Cuţit din oţel inoxidabil
    - Tensiune si frecventa: 220-240 V, 50/60 Hz
    - Consum de energie: 1200 W
    - Nivel de zgomot max. 61 dB
    - Lungimea cablului de alimentare: 120 cm
    - Dimensiune: 433 × 215 × 145 mm
    - Greutate: 1,9 kg

    Accesorii:

    - bol de amestecare cu capac de 800 ml
    - Oteluri din otel inoxidabil
    - bol de tocat 1250 ml, cutit din inox
    - Buton pentru deblocarea ataşamentului

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol