Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

MOP ELECTRIC CU ABURI 1500W DAEWOO

Cod produs: D-DMO160
Lipsa stoc
391.72 RON
  • Descriere

    MOP CU ABUR pentru o curatare rapida si eficienta
    Mopul cu aburi poate inlocui un numar surprinzator de unelte de curatenie precum maturile, farasele, galetile, mopurile clasice sau chiar unele aspiratoare. Mopul cu aburi Daewoo poate curata covorul din sufragerie, dar si gresia din bucatarie sau scaunele masinii.

    Putere nominala – puterea motorului de 1600 W ofera aparatului un nivel ideal de eficienta.

    Temperatura abur – aburul cu o temperatura de pana la 150°C va distruge 99% din bacterii, acarieni, virusi si alti alergeni.

    Spray detergent – mopul poate fi folosit cu sau fara detergent, dar in orice conditii va face o treaba excelenta. Detergentul va aduce un plus in a scapa mai repede de grasime si murdarie.

    Accesorii incluse pentru o utilizare completa – recipient masurare, palnie, racleta, suport material textil, perie mica metalica, perie mare din nailon, accesoriu perie normala, duza in unghi, instrument de razuire, adaptor pentru jet de abur, material textil, 2 bucati material microfibre triunghiular, glider pentru covor

    Furtun extensibil pentru accesarea zonelor dificile – mopul este un aparat foarte versatil, cu o forma ergonomica si un furtun extensibil care sa faciliteze manevrarea usoara chiar si in cele mai dificile zone.

    In plus, rezervorul pentru apa de 400 ml este ideal pentru curatarea rapida a zonelor de interes, fara sa mareasca prea mult volumul si greutatea mopului.

    CARACTERISTICI GENERALE
    Tip produs: Mop cu abur
    Tip alimentare: La retea
    Culoare: Alb

    CARACTERISTICI TEHNICE
    Putere: 1500 W
    Capacitate rezervor apa: 0.4 l
    Timp de incalzire: 45 s
    Greutate: 3.247 Kg

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol