Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

PERIE ELECTRICA HAIR STYLER 1200W ADLER

Cod produs: AD2026
Lipsa stoc
86.86 RON
  • Caracteristici Tehnice

    2 setari de temperatura
    2 accesorii interschimbabile:
    - perie rotunda cu diametrul de 21 mm
    - perie rotunda cu diametrul de 38mm
    Peri din nailon
    Ataşamente cu acoperire ceramică
    Filtru detaşabil
    Protecţie la supraîncălzire
    Cablu de alimentare pivotant
    Lungime cablu de alimentare: 1,8 metri
    Culoare cablu de alimentare: negru
    Dimensiunea dispozitivului (fără ataşamente): lungime 20 cm x lăţime 6,4 cm (în punctul cel mai lat)
    Putere: 1200W
    Alimentare: 220-240V~, 50/60Hz
    Culoare dispozitiv: negru, trandafiriu auriu

    Descriere

    Dezlănţuiţi-vă creativitatea şi coafaţi-vă părul fără efort cu peria şi uscătorul cu ondulare Adler AD 2026. Acest instrument 2-în-1 combină funcţionalitatea unui uscător de păr cu precizia de coafare a unei perii de ondulare, permiţându-vă să obţineţi rezultate de calitate de salon din confortul casei dumneavoastră. Fie că ţintiţi pentru un aspect elegant, drept sau pentru bucle elastice, Adler AD 2026 este soluţia dvs. de styling ideală. Adler AD 2026 este perfect pentru cei care doresc flexibilitatea de a crea mai multe coafuri cu un singur instrument. Funcţia cool shot şi setările de temperatură reglabile îl fac potrivit pentru toate tipurile de păr, minimizând daunele provocate de căldură şi asigurând părul tău să rămână sănătos.

    Caracteristici principale:

    - 2 Setări de temperatură: Personalizează-ţi experienţa de coafare în funcţie de tipul tău de păr şi stilul dorit, asigurând uscare şi coafare blândă şi eficientă.
    - Cool Shot: O suflare rapidă de aer rece ajută la fixarea coafurii pentru rezultate de durată mai lungă şi un plus de strălucire.
    - 2 ataşamente interschimbabile: Include o perie rotundă de 21 mm pentru bucle mai strânse şi o perie rotundă de 38 mm pentru un volum mai liber, oferind versatilitate în opţiunile de styling.
    - Perii cu peri de nailon: concepute pentru a-ţi descurca uşor şi netezi părul, reducând încreţirea şi sporind strălucirea.
    - Filtru detaşabil: uşor de curăţat, ajutând la menţinerea performanţei şi longevităţii dispozitivului.
    - Protecţie la supraîncălzire: Protejează instrumentul şi părul de căldură excesivă, asigurând o utilizare sigură de fiecare dată.
    - Snur pivotant: Oferă flexibilitate şi uşurinţă în utilizare, permiţându-vă să vă coafaţi părul din unghiuri diferite, fără a încurca cablul.
    - Bucla de suspendare: convenabil pentru depozitare, menţinând spaţiul de coafat organizat.
    - Lungimea cablului: 1,8 metri, oferind o rază largă de acoperire pentru un stil confortabil, indiferent unde se afla priza dvs.

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol