Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

SMARTWATCH IMILAB W12 XIAOMI

Cod produs: XIA051
Lipsa stoc
296.70 RON
  • Descriere

    Smartwatch cu un design circular, cu un ecran IPS de 1,32 inch şi echipat cu un monitor de ritm cardiac, monitor de oxigen din sânge, monitor de somn, 13 moduri şi multe altele.
    Acest ceas are o formă circulară care arată sportiv, elegant şi este foarte asemănător cu Huawei GT2. Măsoară 46 x 46 x 11 mm şi cântăreşte aproximativ 57 g.
    Există două butoane fizice în partea dreaptă a carcasei. Partea din spate a dispozitivului a primit o configuraţie tipică - acestea sunt contacte magnetice pentru încărcare şi un senzor de ritm cardiac.

    Corpul smartwatch-ului este fabricat din aliaj de zinc, în timp ce cureaua este din silicon. În ceea ce priveşte ecranul de afişare, IMILAB W12 are un ecran tactil TFT de 1,32 inch curbat, cu sticlă 3D şi are o rezoluţie de 360 ​​x 360 pixeli. Acest dispozitiv portabil are o mare varietate de feţe de ceas şi acceptă cadrane personalizate.

    IMILAB W12 are gradul de protecţie IP68 şi îl puteţi purta în timp ce vă spălaţi pe mâini sau în zilele ploioase. Dispozitivul are un senzor de ritm cardiac, care colectează date despre ritmul cardiac, pe parcursul a 24 de ore. Acest dispozitiv portabil vă ajută, de asemenea, să vă controlaţi somnul, datorită monitorului său de somn. De asemenea, are un pedometru care ne permite să controlăm şi să estimăm caloriile arse pe parcursul zilei.
    În plus faţă de caracteristicile menţionate mai sus, acest ceas inteligent poate urmări până la 13 moduri sport, incluzând mersul pe jos, alergarea, ciclismul, alpinismul, săriturile, badmintonul, plimbarea cu barca, Ping Pong, gimnastică şi antrenament gratuit. Funcţiile suplimentare sunt un monitor de oxigen din sânge, memento ciclu menstrual, memento sedentar, memento apel sau mesaje, notificare aplicaţie şi multe altele. Smartwatch-ul Xiaomi W12 are, de asemenea, o capacitate a bateriei de 330 mAh, cu 5-7 zile de utilizare normală şi 30 de zile în modul aşteptare.

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol