Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

APARAT DE TUNS CU AFISAJ AD 2834 ADLER

Cod produs: AD2834
Lipsa stoc
182.76 RON
  • Descriere

    Aparat de tuns Adler 2834 ofera o tunsoare profesionala si precisa cu un cap de titan si o lama ceramica. O baterie puternica va permite sa utilizati aparatul de ras timp de pana la cateva ore, dar puteti utiliza oricand cablul daca doriti. Briciul este echipat cu 4 piepteni diferiti: 3, 6, 9, 12 mm Afisajul LCD arata procentul de incarcare a bateriei, informatii despre necesitatea lubrifierii lamei si viteza de rotatie care poate fi reglata in intervalul de la 5000 la 7000. rpm.
    Crearea coafurii acasa este o solutie convenabila si economica care este apreciata de tot mai multi oameni. Dispozitivele disponibile pe piata faciliteaza scurtarea parului pe cont propriu. Masina de tuns pe care o recomandam este foarte confortabila la utilizare, ceea ce este influentat de forma sa ergonomica. Este usor de manevrat si se potriveste perfect in mana. Un design original iti permite sa-l tii la vedere in baie, dar nu va ocupa mult spatiu in dulap.
    Unul dintre avantajele dispozitivului este ca poate functiona atat cu baterii, cat si atunci cand este conectat la o priza. Datorita acestui lucru, il poti lua cu tine in calatorii. Inainte de a-l porni este suficient sa incarci bateria, si ofera pana la 3 ore de functionare continua. Briciul are o functie de incarcare rapida de doua ore, iar bateria are o capacitate de 2000 mAh. Functionarea silentioasa si rezistenta la apa sunt caracteristicile care il fac sa fie utilizat in siguranta in toate conditiile. Pe afisajul vizibil, puteti observa starea de incarcare a bateriei.
    Masina de tuns este echipata cu o lama super tare de 60 HRC cu durata lunga de viata. Asadar, nu trebuie sa va faceti griji ca se va uza rapid chiar si la utilizare intensiva. Viteza de rotatie de la 5.000 la 7.000 rpm faciliteaza procesul de taiere. Dispozitivul functioneaza la una dintre cele cinci viteze, ceea ce face scurtarea parului mult mai usoara si mai rapida. La randul lor, patru atasamente: 3, 6, 9 si 12 mm va permit sa evocati multe coafuri elegante. Setul include si o perie speciala pentru indepartarea resturilor de suvite taiate si ulei pentru intretinerea aparatului de ras. Ingrijirea corespunzatoare de fiecare data cand dispozitivul a fost utilizat prelungeste semnificativ durata de viata a dispozitivului.

    Caracteristici tehnice:

    Functioneaza atat pe baterii, cat si la retea;
    Ecran LCD;
    Viteza de rotatie: 5.000 - 7.000 RPM;
    2 ore de incarcare rapida;
    Grad de protectie: IPX 6;
    Functionare silentioasa;
    Baterie de mare capacitate de 2000 mAh;
    5 viteze;
    Lame 60 HRC super dure si de lunga durata;
    4 accesorii: 3, 6, 9, 12 mm;
    Setul include: perie, ulei;
    Dimensiune: 21.5 x 5.5 x 21 cm;
    Greutate neta: 0.44 kg;
    Greutate bruta: 0.59 kg;
    Putere maxima: 60 W.

    Continut pachet:
    - cablu USB;
    - Incarcator;
    - 6 accesorii de lungime pentru lama;
    - Perie de curatat.

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol