Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

Intrebari frecvente

Preturile afisate contin TVA.

Pasul 1. Alegeti produsele care va intereseaza. Puteti sa folositi campul de cautare rapida, aflat in partea superioara a paginii. Introduceti date despre produsul cautat: denumire, simbol.

Pasul 2. Adaugati produsele alese in cosul de cumparaturi. Pentru aceasta, treceti cantitatea dorita si apasati butonul “Adauga in cos”.

Pasul 3. Vizualizati continutul cosului de cumparaturi (apasati butonul "COSUL MEU" situat sub iconita cosului si selectati rubrica “Detalii cos”).

Daca v-ati razgandit in privinta vreunui produs, este suficient sa apasati butonul marcat cu "X" pentru a-l sterge din cos. Cantitatile pot fi schimbate si din vizualizarea cosului: actualizati cantitatea dorita, apasati pe iconita verde. In cazul in care cantitatea solicitata este mai mare decat stocul disponibil, veti fi anuntati printr-un mesaj despre aceasta situatie.

Pasul 4. Puteti sa va creati un cont. Completati toate campurile obligatorii. Daca nu doriti sa aveti un cont permanent pe site-ul nostru, aveti posibilitatea de a plasa o comanda rapida. Si in acest caz trebuie sa completati cateva campuri necesare, si anume: adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon, adresa de livare.

Pasul 5. Va rugam sa bifati optiunile Sunt de acord cu termenii si conditiile privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si Declar pe propria raspundere ca am implinit 16 ani. Site-ul va va trimite un email de confirmare. Dupa aceasta, tot ceea ce va ramane de facut este sa asteptati livrarea comenzii.

Pasul 6. ATENȚIE! Va rugam ca la inregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi sa verificati cu atentie corectitudinea adresei de e-mail utilizate, a numarului de telefon unde puteti fi contactat si implicit adresa de livrare care trebuie sa corespunda cu cea din buletin, pentru a putea ridica coletul de la curierul rapid agreat.

Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT si este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei costul transportului este de 20 lei pana in 2 kg si este suportat de catre client.
Pentru colete mai mari de 2 kg veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.
Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.
In acest caz trebuie sa intocmiti un proces verbal cu agentul livrator GLS si sa verificati in prezenta lui intreaga marfa, atat numeric dar si calitativ.
In oricare dintre aceste cazuri – in cel mai scurt timp posibil din momentul in care ati constientizat gresala dumneavoastra - va rugam sa trimiteti in scris pe adresa noastra de email office@global-electronic.ro corectarea dorita.
In oricare dintre aceste cazuri – in cel mai scurt timp posibil din momentul in care ati constientizat gresala dumneavoastra - va rog sa trimiteti in scris pe adresa noastra de email office@global-electronic.ro corectarea dorita.

Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

- prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii.

- prin ramburs numerar la curier.

In general pentru astfel de probleme va rugam sa parcurgeti urmatoarerle etape:

1. sa cititi Manualul de instructiuni si respectiv Certificatul de garantie al produsului

2. sa semnalati problema aparuta prin telefon 0259 470 705 sau email office@global-electronic.ro

Pentru orice problema aparuta va rugam sa utilizati datele generale de contact: telefon 0259 470 705 sau email office@global-electronic.ro
Daca in urma discutiilor cu unul dintre colegii nostri de la departamentul Service s-a ajuns la concluzia ca produsul / produsele trebuie sa ajunga la noi, va rugam sa tineti cont de urmatoarele recomandari pentru expediere :
- curierul agreat de noi este GLS. Datele de contact ale acestuia, diferite pentru fiecare zona a tarii in parte, le gasiti pe site-ul online.gls-romania.ro. In situatia in care folositi acest curier noi vom plati transportul, dumneavoastra mentionand pe colet "plata la destinatie". In cazul in care doriti expedierea cu un alt curier – costul transportului cade exclusiv in sarcina dumneavoastra. In orice caz insa – va rugam ca pentru ridicarea coletului sa contactati dumneavoastra curierul.
- adresa de expediere este: SC GLOBAL ELECTRONIC SRL, Str. Republicii nr. 30, Crisul Shopping Center (la subsol), Oradea, Bihor, cu mentiunea "Pentru Departament Service"
- marfa trimisa sa fie ambalata in conditii corespunzatoare pentru a nu suferi deteriorari suplimentare in urma noului transport
- pachetul trimis sa contina toate componentele aditionale primite odata cu pachetul original.
Este vorba de toate accesoriile livrate initial. Acest aspect il cerem deoarece – in unele situatii speciale, se decide inlocuirea produsului defect cu unul nou care are de asemenea incluse acele acesorii in cutia sigilata
- sa aveti in colet certificatul de garantie completat corespunzator
- sa aveti copia documentului de plata (bon, chitanta)
- sa trimiteti in scris toate problemele semnalate ca fiind necorespunzatoare
- sa ne transmiteti o modalitate de contact direct, preferabil telefon, respectiv o adresa de returnare a produsului remediat.
In cazul in care nu sunteti multumit de unul sau mai multe din produsele primite le puteti returna respectand toate punctele de mai jos:
- termenul de returnare sa nu depaseasca 30 zile calendaristice din momentul facturarii
- sa nu existe urme de folosire a produselor
- ambalajul sa fie in stare perfecta, fara taieturi, marcaje sau alte interventii facute de dumneavoastra
- sa ne indicati un cont in care sa va returnam banii aferenti acestor produse dupa primirea lor la depozitul nostru
Costurile de expediere catre noi vor fi suportate de catre dumneavoastra. Adresa de expediere este: Str. Republicii nr. 30, Crisul Shopping Center (la subsol), Oradea, Bihor
Pentru informatii suplimentare anterioare expedierii sau ulterioare acesteia puteti utiliza datele noastre de contact: telefon 0259-470705 sau email office@global-electronic.ro.
Programul de lucru al Magazinului nostru din Oradea este: luni - vineri, 10:00 - 18:00.
Da, stocul magazinului fizic poate diferi de cel al magazinului online datorita numarului mare de produse aflate in portofoliu, motiv pentru care este bine sa va interesati de stocul produsului la numerele de telefon: 0729-991059 / 0259-470705.
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol