Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

Termeni si conditii

Acest magazin virtual se adreseaza clientilor persoane fizice.

Pentru a folosi acest magazin va obligati sa furnizati date exacte si corecte despre identitatea dumneavoastra/ a firmei pe care o reprezentati si, de asemenea, ne dati acordul de a emite factura fiscala fara semnatura Dvs. Datele obtinute in urma completarii formularelor de inregistrare au caracter strict confidential si nu vor fi instrainate unui tert. Global Electronic SRL poate folosi anumite date in scopuri publicitare si de marketing.

Reguli de vanzare:

  • Preturile de pe pagina de internet contin TVA.
  • Modalitatile de comanda sunt: magazin online, prin e-mail, la sediul nostru.

Comenzi

Pentru lansarea unei comenzi este necesar fie sa va creati un cont de utilizator, completand toate campurile obligatorii, fie, daca nu doriti sa aveti un cont permanent, sa lansati o comada rapida care presupune completarea urmatoarelor rubrici: e-mail, nume si prenume, numar de telefon si adresa de livrare.

In ambele variante, pentru plasarea unei comenzi, va rugam sa adaugati produsele alese in cosul de cumparaturi. Pentru aceasta, completati cantitatea dorita si apasati butonul "Adauga in cos". Vizualizati continutul cosului de cumparaturi apasand butonul "Cosul meu" situat sub iconita cosului si selectati rubrica "Detalii cos".

Daca v-ati razgandit in privinta vreunui produs, este suficient sa apasati butonul marcat cu "X" pentru a-l sterge din cos. Cantitatile pot fi schimbate si din vizualizarea cosului. Actualizati cantitatea dorita si apasati pe iconita verde.

In cazul in care cantitatea solicitata este mai mare decat stocul disponibil, veti fi anuntati printr-un mesaj despre aceasta situatie.

Va rugam sa bifati optiunile "Sunt de acord cu termenii si conditiile privind Protectia Datelor cu caracter Personal" si "Declar pe propria raspundere ca am implinit 16 ani". Site-ul va trimite un e-mail de confirmare comanda.

In situatia in care ati gresit unul sau mai multe produse din comanda, va rugam ca, in cel mai scurt timp din momentul in care ati observat greseala dumneavoastra, sa trimiteti in scris corectarea dorita pe adresa de e-mail: office@global-electronic.ro

Livrare

Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 (doua) zile lucratoare si se realizeaza prin intermediul societatii de curierat GLS.

Pentru comenzile de minim 200 de lei transportul produselor este gratuit.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 de lei costul transportului este de 20 lei pentru colete cu greutatea pana in 2 kilograme si este suportat de catre client. Pentru colete mai mari de 2 kilograme veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al livrarii.

Retur produse

In cazul in care nu sunteti multumit de unul sau mai multe din produsele primite le puteti returna respectand toate punctele de mai jos:

  • termenul de returnare sa nu depaseasca 30 zile calendaristice din momentul facturarii;
  • sa nu existe urme de folosire a produselor;
  • ambalajul sa fie in stare perfecta, fara taieturi, marcaje sau alte interventii facute de dumneavoastra;
  • sa ne indicati un cont in care sa va returnam banii aferenti acestor produse, dupa primirea lor la depozitul nostru.

Costurile de expediere catre noi vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Adresa de expediere este: S.C. Global Electronic S.R.L., Str. Republicii nr. 30, Crisul Shopping Center (la subsol), Oradea, Bihor

Garantii

Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica oferita de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania.


Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol