Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

APARAT DE TUNS SERIA 5000TRIM-N-FLOW PRO PHIL

Cod produs: PH-HC5632
Lipsa stoc
312.52 RON
  • Descriere

    Designul inovator al pieptenelui permite desprinderea parului tuns de pe lame in timpul utilizarii, prevenind chiar si prinderea firelor lungi in pieptene, astfel incat sa poti incepe si finisa stilul fara intrerupere.
    Taie orice tip de par cu tehnologia DualCut avansata: un element inovator cu doua taisuri care taie parul de doua ori mai rapid decat lamele simple.
    Roteste rotita de reglare pentru a selecta si bloca lungimea dorita. Cei 2 piepteni reglabili tund la 3 mm – 28 mm, cu exact 1 mm intre fiecare lungime. Foloseste pieptenele pentru aspect nebarbierit de 2 mm pentru un tuns scurt sau pentru a-ti stiliza barba. Scoate complet pieptenele pentru un tuns scurt de 0,5 mm.
    Bateria puternica a aparatului de tuns ofera pana la 90 de minute de utilizare fara fir dupa 1 ora de incarcare. Iti ofera putere si libertate maxime.
    Aparatul de tuns este rezistent la apa pentru curatare usoara, fara batai de cap, sub jet de apa. Clateste bine doar cu apa pentru ca aparatul de tuns sa functioneze intotdeauna ca in prima zi.
    Apasarea butonului pentru modul Turbo va creste turatia motorului pentru a tunde eficient chiar si parul mai des.
    Economiseste timp si evita complicatiile cu lamele durabile cu ascutire automata, care raman la fel de ascutite ca in prima zi chiar si dupa 5 ani.
    Foloseste pieptenele pentru aspect nebarbierit de 2 mm pentru un tuns scurt si/sau pentru a-ti tunde barba.
    Kitul de frizer include foarfece, pieptene de coafat si husa moale pentru depozitare, pentru a-ti organiza aparatul de tuns si accesoriile.
    Timp incarcare: 1 h

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol