Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

ASPIRATOR FARA FIR P7 FLEX MIDEA

Cod produs: KOMP7MCS
Lipsa stoc
1,307.81 RON
  • Descriere

    Aspirator vertical fara fir Midea P7 Flex MCS2129BR
    Esti in cautarea unui aspirator eficient care sa te ajute sa mentii intreaga casa ordonata?
    Midea P7 Flex cu siguranta va indeplini asteptarile tale! Dispozitivul ofera o putere de aspiratie de pana la 25,000Pa si este echipat cu un tub flexibil, care va face mai usoara aspirarea sub mobila. De asemenea, dispune de un sistem de filtrare in 4 etape si o autonomie de pana la 70 de minute. Kitul include si mai multe perii interschimbabile si 2 role diferite pentru peria principala - una pentru podele dure si alta pentru covoare.

    Curatare si mai convenabila
    Datorita designului sau fara fir, poti muta usor aspiratorul intre camere sau sa-l porti in garaj. Dispozitivul este, de asemenea, surprinzator de usor - cantareste doar aproximativ 2.3kg. Il poti ridica usor pentru a aspira tavanul sau rafturile inalte, de exemplu. De remarcat este si tubul flexibil al aspiratorului, care iti permite sa cureti convenabil podelele de sub mobila - fara sa te mai apleci!

    Functioneaza bine pe diferite tipuri de suprafete
    Ai atat panouri cat si covoare in casa? Nicio problema - aspiratorul P7 Flex functioneaza perfect pe toate tipurile de suprafete! Setul include 2 role concepute pentru peria de podea. Una dintre ele este perfecta pentru curatarea podelelor dure, de exemplu, laminat si gresie, iar cealalta va fi indispensabila pe covoare. Schimba-le liber si fii sigur ca locuinta ta este perfect curata! Nu mai trebuie sa cumperi o perie suplimentara.

    Timp lung de functionare
    Nu-ti face griji ca va trebui sa incarci frecvent aspiratorul. Nu mai trebuie sa iei pauze excesive in timpul curateniei! P7 Flex este echipat cu o baterie puternica care ii permite sa functioneze pentru aproximativ 70 de minute per incarcare (in functie de mod). Acest lucru este suficient pentru a aspira temeinic podelele chiar si intr-un apartament mare! Pentru incarcarea dispozitivului, foloseste adaptorul inclus. De asemenea, este posibil sa deconectezi bateria daca este necesar.

    Un aliat de incredere in lupta impotriva murdariei
    Responsabil pentru functionarea eficienta si fiabila a aspiratorului este un motor BLDC de inalta calitate, care opereaza la viteze de pana la 120,000rpm si se remarca prin puterea sa de 450W. Datorita lui, dispozitivul poate oferi o putere de aspiratie de aproximativ 150 de wati. Ca rezultat, podelele din casa ta vor straluci de curatenie! Spune adio prafului, parului, scamei si firimiturilor ascunse in fibrele covoarelor - P7 Flex se va descurca cu ele in cel mai scurt timp.

    Filtrare eficienta
    Ce face ca aspiratorul P7 Flex sa se descurce atat de bine cu murdaria? Dispozitivul utilizeaza un sistem de filtrare in 4 etape cu un filtru HEPA, cu care elimina eficient chiar si particulele de praf extrem de fine. De remarcat este si rezervorul de deseuri de 0.65 litri, care previne proliferarea germenilor si contaminarea secundara prin utilizarea unui material antibacterian cu ioni de Ag+.

    Perii de schimb incluse
    Vrei sa mentii fiecare coltisor si mai ordonat? Kitul vine cu mai multe accesorii practice pentru a te ajuta sa faci exact asta! De exemplu, peria electrica mica iti va permite sa cureti temeinic salteaua ta, in timp ce peria 2-in-1 este perfecta pentru aspirarea draperiilor si tapiteriei, de exemplu. Vei avea la dispozitie si o perie pentru spatii inguste, astfel incat sa poti curata usor adanciturile din scaune sau canapele.

    In cutie:
    Aspirator
    Perie 2-in-1 pentru tapiterie
    Perie pentru spatii inguste
    Perie electrica pentru saltea
    Statie de depozitare
    Adaptor de alimentare
    Rola suplimentara

    Caracteristici Tehnice

    Producator: Midea
    Model: P7 Flex
    Culoare: Negru
    Putere: 450W
    Putere de aspirare: 150W
    Putere de aspirare (vacuum): 25,000 Pa
    Baterie reincarcabila: 29.6V, 2500mAh, detasabila
    Moduri de operare: 3
    Timp de functionare: Aproximativ 10 / 20 / 70min (in functie de modul selectat)
    Filtru: HEPA
    Capacitate container praf: 0.65l
    Lungime teava: 64cm
    Perie: EBT19
    Greutate: 2.3kg
    Dimensiuni: 278 x 237 x 1180mm

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol