Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

BOXA ACTIVA 400W RMS 15''/38CM

Cod produs: BOOPRO15A
Lipsa stoc
919.80 RON
  • Descriere

    Difuzor activ cu 2 cai care exceleaza prin versatilitate si putere, ideal pentru DJ, evenimente live sau instalatii fixe.
    Driverul său LF de 15 inchi și tweeterul de compresie cu dom de titan asigură o reproducere excelentă a sunetului, acoperind o lățime de bandă largă de la 45 Hz la 20 kHz.
    Puterea acestui difuzor este data de amplificarea sa de clasa AB, care oferă o putere RMS de 400 W, capabilă să atingă un SPL maxim. de 123 dB.
    Acest aparat de sunet este pe cât de funcțional, pe atât de impresionant. Oferă o gamă de opțiuni de conectivitate care includ intrări pentru microfon XLR sau jack de 6,35 mm, precum și o intrare de linie XLR sau RCA.
    De asemenea, puteți direcționa sunetul către alte difuzoare sau echipamente datorită ieșirilor XLR sau mini-jack de 3,5 mm.
    Panoul de control are un egalizator cu 2 benzi pentru a-ți regla sunetul în funcție de nevoile tale.
    În ceea ce privește construcția, BoomTone DJ Pro15A este construit pentru a rezista. Măsoară 455 x 375 x 690 mm și cântărește 15 kg, făcându-l suficient de compact pentru călătorii frecvente, fiind în același timp robust pentru a rezista uzurii timpului.

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol