Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

CUPTOR ELECTRIC 22L 1300W ADLER

Cod produs: AD6024
Lipsa stoc
402.50 RON
  • Caracteristici Tehnice

    Capacitate 22L
    Funcţia de convecţie
    Reglarea temperaturii: 0 - 230°C
    Cronometru: 0-60 minute
    Sunetul de sfârşit al temporizatorului
    Lampă interioară
    Elemente de încălzire din oţel inoxidabil
    5 moduri de coacere:
    - Încălzitor superior
    - Încălzitor de jos
    - Încălzitor superior şi inferior
    - Încălzitor superior cu funcţie de convecţie
    - Încălzitor superior şi inferior cu funcţie de convecţie
    Lampă interioară
    Accesorii incluse:
    - gratar pentru copt
    - tavă de copt
    - maner tava
    Culoarea carcasei: negru
    Uşă din sticlă cu două straturi
    Uşă de sticlă călită
    Dimensiuni exterioare: 45,5 x 30,0 x 37,0 cm
    Dimensiuni interioare: 30,5 x 23,5 x 30,0 cm
    Lungime cablu de alimentare: 92 cm
    Culoare cablu de alimentare: negru
    Tip priză: E/F
    Putere nominala 1300W
    Alimentare: 220-240V ~50/60Hz

    Descriere

    Cuptorul Adler cu o capacitate de 22 L şi funcţie de convecţie este un instrument de neînlocuit în bucătăria dvs. care vă va permite să creaţi mâncăruri perfecte, cu gust şi consistenţă unice. Vă permite să pregătiţi carne prăjită, prăjituri, caserole şi alte feluri de mâncare care necesită temperatură ridicată. Elementele de încălzire sunt realizate din oţel inoxidabil durabil, ceea ce le asigură durabilitatea şi fiabilitatea.

    Cuptorul vă permite să alegeţi mai multe metode de încălzire - de sus/jos sau simultan de sus şi de jos. Funcţia de convecţie este una dintre caracteristicile cheie ale acestui cuptor, care permite distribuirea uniformă a căldurii în interiorul dispozitivului. Datorită acestui lucru, preparatele tale vor fi la fel de gustoase şi aromate precum cele pregătite de cei mai buni bucătari. Reglarea temperaturii este un alt avantaj al acestui cuptor. Interval de la 0 la 230°C, permiţând controlul precis al procesului de coacere. Datorită capacităţii de a regla cu precizie temperatura la cerinţele unei reţete specifice, obţineţi control deplin asupra procesului de coacere.

    Cuptorul este prevazut cu o usa din sticla dublu strat, care asigura o mai buna izolare termica, ceea ce inseamna ca caldura se retine in interiorul cuptorului si nu iese in exterior. Acest lucru contribuie la utilizarea eficientă a energiei şi la economisirea timpului la coacere. Un cronometru încorporat care variază de la 0 la 60 de minute oferă şi mai multă libertate în bucătărie. Acum nu trebuie să vă faceţi griji că aţi uitat vasul din cuptor. Setaţi timpul potrivit şi lăsaţi cuptorul să facă restul. Un semnal acustic vă va anunţa când masa dumneavoastră este gata să fie servită.

    Cuptorul electric Adler este o soluţie perfectă pentru oricine apreciază confortul, eficienţa şi versatilitatea în bucătărie. Funcţiile sale variate şi funcţionarea simplă fac ca coacerea să fie o plăcere, nu o corvoadă. În plus, designul său elegant se va potrivi cu orice interior de bucătărie.

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol