Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

HDD 4TB SATA3 256MB PURPLE WESTERN DIGITAL

Cod produs: PLY-WD42PURZ
Lipsa stoc
624.53 RON
  • Descriere

    Unitatile WD Purple sunt proiectate special pentru supraveghere pentru a ajuta la rezistenta fluctuatiilor ridicate de caldura si vibratiilor echipamentelor din mediile NVR. O unitate desktop obisnuita este construita pentru a rula doar pentru intervale scurte, nu in mediul dur 24/7 mereu activ al unui sistem de supraveghere de inalta definitie. Cu WD Purple, obtineti stocare fiabila, de clasa de supraveghere, care este testata pentru compatibilitate intr-o gama larga de sisteme de securitate. Tehnologia exclusiva AllFrame ajuta la reducerea pierderii cadrelor si la imbunatatirea redarii video generale.
    Toate unitatile WD Purple sunt echipate cu tehnologia AllFrame, care imbunatateste fluxul ATA pentru a ajuta la reducerea pierderii de cadre si la imbunatatirea redarii video generale, intr-o multitudine de solutii video de securitate. Evaluari imbunatatite ale incarcaturii de lucru Unitatile WD Purple au o evaluare a sarcinii de lucru de pana la 180 TB/an⁡ - de pana la trei ori mai mare decat unitatile desktop, pentru a face fata cerintelor unice ale sistemelor DVR si NVR de supraveghere video obisnuita.
    Inregistratoarele moderne accepta acum mai multe fluxuri video pe camera. Anumite unitati WD Purple accepta pana la 64 de camere HD cu un singur flux (consultati tabelul cu specificatii) si pot, de asemenea, sa accepte multe dintre cele mai recente camere care transmit mai multe fluxuri pentru a activa functionalitatea de baza AI. Cu atat de multe optiuni, aveti flexibilitatea de a face upgrade sau extinde aplicatiile de securitate in viitor.

    Caracteristici tehnice:
    Capacitate 4TB (4000 GB)
    Viteza de rotatie 5400 rpm
    Format 3.5 "
    Memorie cache 256 MB
    Interfata Serial ATA/600

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol