Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

MOUSE WIRELESS MOBILE 4000 MICROSOFT

Cod produs: KOM-D5D4
Lipsa stoc
178.35 RON
  • Descriere

    Purtaţi acest mouse wireless compact şi sportiv şi utilizaţi-l aproape oriunde, chiar şi pe covorul din camera de zi, datorită Microsoft BlueTrack Technology. Vă relaxaţi pe canapea sau faceţi o prezentare la birou? Vă puteţi deplasa la o distanţă de până la 15 metri şi puteţi menţine controlul wireless fiabil al computerului. În plus, când trebuie să împachetaţi pentru a pleca, dispozitivul de emisie-recepţie de mici dimensiuni abia se observă. Când călătoriţi, puteţi să îl ţineţi conectat la portul USB al computerului sau să-l introduceţi în partea inferioară a mouse-ului.

    1. BlueTrack Technology®
    Profitati de BlueTrack Technology, care combina puterea optica cu precizia laser pentru o pozitionare remarcabila practic pe orice suprafata.

    2. Nanodispozitiv de emisie-receptie Plug-And-Go
    Lasati nanodispozitivul de emisie-receptie conectat cand calatoriti sau stocati-l in interiorul mouse-ului.

    3. Wireless fiabil de 2,4 GHz
    Beneficiati de tehnologia wireless de 2,4 gigahertzi (GHz), care va ofera o conexiune fiabila pe o raza de actiune de pana la 4,5 metri, practic fara interferente.

    4. Durata de viata a bateriei de pana la 10 luni
    Utilizati mouse-ul pentru o perioada de pana la 10 luni fara a fi necesar sa schimbati bateriile. Indicatorul de stare a bateriei va informeaza cand bateria este epuizata.

    Defilaţi în patru direcţii pentru mai multă eficienţă şi pentru mai mult confort cu ajutorul tehnologiei Tilt Wheel.

    Patru butoane programabile - obţineţi acces rapid la conţinutul media, la programele şi la fişierele cel mai des utilizate.

    Cerinte de sistem
    Este necesar un PC ce are instalat unul dintre următoarele sisteme de operare: Windows 10, Windows 8, Mac OS X 10.7-10.10, Android 3.2, 4.2, 4.4.4, 5.0, Nexus 5, Nexus 9

    Conectivitate - port USB.
    Hard disk - spatiu liber necesar 100 MB.

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol