Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

PERIUTA DINTI ELECTRICA VITALITY 3D WHITE ORA

Cod produs: KOM-D100V3D
Lipsa stoc
137.56 RON
  • Descriere

    Descopera si tu performanta periutei electrice Oral-B, potrivita perfect pentru stilul tau de viata. Periuta Oral-B Vitality 3D White iti ofera o experienta complet nou fata de o periuta manuala obisnuita datorita programului de curatare zilnica si a timerului incorporat in maner, care te ajuta sa respecti cu usurinta timpul de periaj recomandat de medicii stomatologi.
    Periuta Oral-B Vitality 3D White indeparteaza petele de suprafata inca de la prima spalare multumita capatului de periuta 3D White. Acesta este dotat cu o cupa de albire care retine pasta de dinti pe periuta pentru mai mult timp.
    Cu designul inspirat de profesionisti, capatul rotunjit curata in profunzime intreaga dantura, inconjurand fiecare dinte in parte.
    Periuta Oral-B Vitality 3D White asigura o curatare 2D, care indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita.
    Multumita tehnologiei cu care este dotata, periuta Oral-B Vitality poate executa pana la 7.600 de rotatii la fiecare minut.
    Cu timerul incorporat in maner, periuta va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului. Astfel, vei respecta cu usurinta timpul de periaj recomandat de medicii stomatologi.
    Datorita programului de curatare disponibil, periuta Oral-B Vitality iti ofera curatarea dentara perfecta de care ai nevoie:
    Curatare Zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica, timp de 2 minute.
    Incearca oricare dintre capetele de periuta de la Oral-B, toate rezervele fiind compatibile cu periuta Oral-B Vitality.
    Medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periuta o data la 3 luni. Perii indicatori se deoloreaza pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.

    Specificatii
    Tip miscare: Oscilare
    Functii: Timer
    Trepte de intensitate: 1
    Numar programe: 1
    Numar capete incluse: 1
    Numar de miscari/min: 7600
    Continut pachet:
    - 1 x Incarcator
    - 1 x Maner periuta electrica reincarcabila
    - 1 x Cap periuta de dinti
    Culoare: Roz

    DIMENSIUNI

    Lungime: 113 mm
    Latime: 84 mm

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol