Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

RADIO PORTABIL TAR2506 PHILIPS

Cod produs: PH-TAR2506
Lipsa stoc
337.37 RON
  • Descriere

    Insotitorul clasic
    De la bucatarie la baie si la garaj, adauga o nota de stil traditional auditiei tale. Acest radio analogic FM/MW clasic permite reglarea usoara a posturilor, are un sunet excelent si arata totodata grozav. Vrei sa iesi? Acest radio functioneaza cu alimentare la priza sau cu baterii.

    Design clasic. Usor de reglat
    Acest radio FM/MW analogic arata excelent in aproape in orice camera. Cu fereastra de reglare mare, in stil traditional, vei putea vedea cu usurinta cand ai ajuns la frecventa dorita. Nu trebuie decat sa rotesti rotita de reglare din lateral pentru a glisa indicatorul pe scala.

    Comuta intre modurile Stiri si Muzica. Controlul tonurilor
    Profita la maximum de muzica cu modul Muzica. Comuta la modul Stiri cand vrei sa asculti stiri sau dramele radiofonice ori emisiunile concurs preferate. Indiferent ce iti place, difuzorul de 3,5" va asigura sunet clar si puternic.

    Comenzi simple. Selector mare pentru volum
    Pe acest radio nu va mai trebui niciodata sa cauti butonul de volum! Pe langa selectorul mare pentru volum, radioul dispune de comutatoare montate in partea de sus cu care poti comuta intre semnalele FM/MW si modurile de sunet. Dispune totodata de un port pentru casti pentru auditie privata.

    Plaseaza-l oriunde
    Poti lua acest radio oriunde iti place sa asculti. Conecteaza radioul la o priza de perete sau introdu doua baterii D si iesi afara. Este tovarasul perfect pentru un pahar de vin pe balcon sau un picnic in curtea din spate.

    CARACTERISTICI GENERALE

    Tip produs: Radio portabil
    Tuner: FM, MW/FM
    Conectori: Jack 3.5
    Tip alimentare: Baterii, La retea
    Putere: 300 mW
    Continut pachet: Cablu de alimentare c.a., Ghid de intretinere rapida
    Culoare: Negru
    Lungime: 235 mm
    Latime: 40 mm
    Inaltime: 200 mm
    Greutate: 0.9 Kg

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol