Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

SET BLENDER DE MANA 1000W SENCOR

Cod produs: S-SHB4465VT-E
Lipsa stoc
307.00 RON
  • Descriere

    Blenderul Sencor shb SHB 4465VT-EUE3 vă poate ajuta să pregătiţi rapid supe cremă, sosuri şi alimente pentru copii. Motorul extra silenţios de 1000 W este echipat cu o funcţie de viteză variabilă. Lamele de tocat din 6 titan inoxidabil sunt potrivite si pentru zdrobirea ghetii pe langa prepararea mancarii fierbinti. Mânerul cu design ergonomic asigură o prindere sigură şi confortabilă. Cana de amestecare de 700 ml poate fi folosită pentru a procesa cantităţi mari de materii prime sau chiar poate fi folosită ca ceaşcă de măsurat şi există şi un recipient de 500 ml, care este excelent pentru tocat.

    Regulator de viteză şi buton turbo

    Foarte usor de folosit! Se pot seta mai multe trepte fără oprire. Puteţi controla viteza cu roata de mână din partea superioară a mânerului, al cărei design ergonomic se potriveşte perfect în orice mână. Datorită comutatorului turbo, puteţi obţine performanţe maxime într-un timp scurt, de ex. Pentru zdrobirea gheţii.

    Amestecaţi toate ingredientele

    La dispozitiv pot fi ataşate mai multe capete diferite. Unul este capul blenderului. Poate amesteca aproape orice, cum ar fi gustări mici, fructe moi şi legume. Faceţi piure delicioasa supă cremoasă în timp ce gătiţi sau pregătiţi orice băutură pentru răcoare sau fitness. Capul din oţel inoxidabil este echipat cu şase cuţite de calitate, care sunt şi ele inoxidabile şi au suprafaţa din titan.

    Pregătiţi creme cu textură excelentă

    Cu ajutorul bateriei, puteţi evoca frişcă delicioasă, albuşuri, diverse creme de desert, maioneză grozavă de casă sau aluat vrac pentru a face prăjituri perfecte. Este atât de simplu! În plus, telul este de înaltă calitate şi din oţel inoxidabil.

    Profitaţi la maximum de ea

    Tocatorul are propriile lame din otel inoxidabil pe care le puteti folosi pentru a marunti/toaca practic orice. Orice aliment mai tare de la carne la brânzeturi tari, fructe şi legume. De asemenea, puteţi face făină din nuci şi zdrobiţi gheaţă. Puteţi regla întregul proces în funcţie de dorinţele dvs., de ex. Aspru, fin, terci.

    Alte caracteristici:

    - Tehnologia Active Speed ​​​​Buton
    - 6 cuţite TITAN de înaltă calitate
    - Motor foarte silentios de 1000 W
    - Control continuu al vitezei
    - Mâner ergonomic
    - Ataşament din oţel inoxidabil, poate fi folosit şi pentru amestecarea ingredientelor fierbinţi
    - bol de amestecare cu capac de 700 ml
    - Vas de tocat 500 ml cu cutit si capac din otel inoxidabil
    - tel din otel inoxidabil
    - Buton pentru deblocarea ataşamentului
    - Umeraş
    - Tensiune si frecventa: 220-240 V, 50/60 Hz
    - Consum de energie: 1000 W
    - Nivel de zgomot max. 85 dB
    - Lungimea cablului de alimentare: 130 cm
    - Dimensiune: 68 × 68 × 488 mm
    - Greutate: 0,8 kg

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol