Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

TELEFON DECT E290 NEGRU SIEMENS

Cod produs: KOM-E290
Lipsa stoc
303.60 RON
  • Descriere

    Telefonul E290 combina designul modern cu functii ce au fost special create pentru persoanele cu nevoi vizuale si auditive. Utilizarea telefonului este o placere multumita butoanelor mari, ecranului de pe care se poate citi usor dar si a formei ergonomice a receptorului.
    Daca apelarea este simpla, celelalte activitati si functii pe care le puteti folosi sunt la fel. Butoanele mari fac utilizarea extrem de simpla si confortabila. Tastele sunt iluminate si au un font mare pentru o lizibilitate buna. Puteti salva contacte pe care sa le apelati in caz de urgenta, pe una dintre tastele "A" sau "B". Functia de apelare directa este folositoare daca doriti sa apelati doar un singur numar din telefon. In situatii dificile puteti tine apasat orice tasta, iar numarul salvat va fi apelat.
    E usor sa uiti unde ai ramas atunci cand tastezi un numar, mai ales daca este foarte mare. Telefonul Gigaset are un ecran mare, iluminat, alb-negru si un contrast optim pentru lizibilitate. In modul jumbo, toate cifrele pe care le tastezi vor aparea foarte mari. E usor sa navighezi prin meniu multumita modului de afisare a unei singure iconite pe ecran.
    Cu volum ajustabil si o varietate de tonuri de apel, poti adapta toate functiile audio pentru nevoile tale. De exemplu, puteti dubla volumul audio a apelului pe care-l efectuati. Compatibilitatea aparatului auditiv si posibilitatea de a ajusta intervalul de frecvente la capacitatea auditiva personala a apelantului, fac ca telefonul Gigaset sa fie o experienta placuta pentru toti utilizatorii.
    Telefonul Gigaset este echipat cu tehnologia Eco Dect. Acest lucru inseamna ca telefonul nu emite radiatii in standby. In timpul unui apel, puterea transmisa este ajustata automat in functie de distanta dintre statia baza si receptor. Cu cat distanta e mai mica, cu atat radiatiile sunt mai mici.

    CARACTERISTICI GENERALE

    Tip produs: Telefon DECT
    Diagonala display: 2 inchi
    Tip display: Alfanumeric
    Agenda: 150 numere
    Caller ID: Da
    Profil de noapte: Da
    Baterie: 2 x NiMH AAA
    Listarea numerelor apelate: Da
    Tonuri de apel: 21
    Alarma: Da
    Data/ora: Da
    GAP (Generic Access Profile): Da
    Tastatura iluminata: Da
    Timp de functionare (h): 10 (Convorbire)
    Volum sonerie: Ajustabil
    Dimensiune (mm): 52 x 28 x 173 mm
    Greutate: 122 g
    Culoare: Negru




  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol