Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

TRIMMER BARBA INCARCARE USB AD 2922 ADLER

Cod produs: AD2922
Lipsa stoc
88.50 RON
  • Descriere

    Parul facial arata cel mai bine stilat si ingrijit, dar cum sa obtii acest efect? Dispozitivul pentru stilizarea, tunderea si formarea precisa a parului facial va permite sa va creati stilul. Barba sau mustata originala este un element suplimentar al oricarui stil, la urma urmei, nu doar vestimentatia ne determina! Chiar daca aveti o barba lunga, luati un moment pentru a folosi taietorul nostru pentru a-i taia marginile. Doua lame va permit sa va aranjati mustata sau barba in doar cateva clipe. Important, dispozitivul are trei piepteni cu dimensiuni diferite . Datorita lor puteti alege cea mai buna lungime pentru barba pentru dvs. Veti taia cateva zile barba si o barba scurta si medie. Setul include si o perie pentru curatarea dispozitivului. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la curatarea complicata a aparatului de tuns!

    Cadoul perfect pentru un barbat. Ei vor aprecia designul elegant, culoarea neagra discreta si o forma frumoasa care faciliteaza manevrarea usoara a tundatorului. Bateria litiu-ion permite 45 de minute de lucru cu o singura incarcare! Cu toate acestea, ceea ce va aprecia fiecare pasionat de solutii inovatoare este capacitatea de a incarca dispozitivul utilizand cablul USB inclus. De aceea este un cadou ideal pentru fiecare iubitor de gadget, dar si pentru un calator care doreste sa arate elegant chiar si pe drum! Lumina LED incorporata este o caracteristica suplimentara care va permite sa utilizati aparatul de tuns in aproape orice circumstanta!

    Autonomie: 30 - 50 min
    Zona corporala: barba

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol