Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

SET BLENDER DE MANA 2 VITEZE 800W ALB SENCOR

Cod produs: S-SHB4378WH
Lipsa stoc
253.12 RON
  • Descriere

    Blenderul Sencor SHB 4378WH vă poate ajuta să pregătiţi rapid supe cremă, sosuri şi alimente pentru copii. Motorul de 800 W este echipat cu 2 trepte. Lamele de tocat din otel inoxidabil sunt potrivite si pentru prepararea mancarii calde. Mânerul cu design ergonomic asigură o prindere sigură şi confortabilă. Pe lângă paharul de amestec de 700 ml, există şi un recipient de 500 ml, care este excelent pentru tocat sau poate fi folosit chiar şi ca ceaşcă de măsurat. Mânerul de amestecare al blenderului poate fi îndepărtat şi spălat în maşina de spălat vase.

    Supe, sosuri, piureuri

    Pregătiţi rapid şi uşor sosuri, supe şi piureuri. Puterea de 800 W garantează rezultate decente şi excelente la amestecare. Mânerul cu design ergonomic se potriveşte perfect fiecărei mâini.

    Blender de mână pentru alimente fierbinţi

    Blenderul de mână este fabricat din oţel inoxidabil, iar cel mai mare avantaj al său sunt cele patru lame din oţel inoxidabil de înaltă calitate, cu suprafaţă de titan. Avantajul acoperirii cu titan este că nutrienţii sunt absorbiţi la maximum de diferitele alimente în timpul procesării. Datorită designului său, este excelent şi pentru piureul alimentelor calde şi reci.

    Manevrare simplă, întreţinere simplă

    Mânerul blenderului poate fi curăţat cu uşurinţă folosind butonul de eliberare încorporat al mânerului blenderului şi, datorită designului său, poate fi spălat şi în maşina de spălat vase. Când aţi terminat de utilizat dispozitivul, pur şi simplu închideţi-l, aşa că nici stocarea acestuia nu este o problemă.

    Performanţă excelentă

    Bucuraţi-vă de funcţii versatile şi economisiţi timp şi energie în bucătărie! Puterea de 800 W garantează rezultate decente şi excelente la amestecare, biciuire şi tocare. Mânerul cu design ergonomic se potriveşte perfect fiecărei mâini. Datorită comutatorului Turbo, puteţi obţine performanţe maxime într-un timp scurt, de ex. Pentru zdrobirea gheţii.

    Viaţă lungă

    Capul bateriei sau cuţitele/lamele de tocat sunt toate din oţel inoxidabil, astfel încât longevitatea lor este garantată, iar datorită învelişului de titan, nutrienţii sunt absorbiţi la maximum de diferitele alimente în timpul procesării.

    Întotdeauna stabil, în siguranţă

    Dispozitivul are o serie de containere care completează capacităţile dispozitivului. Siguranţa şi stabilitatea sunt consideraţii importante în design, astfel încât toate oalele au „picioare” anti-alunecare pentru siguranţa dumneavoastră. Aparatul este echipat cu un sistem de protecţie multiplă.

    Alte caracteristici:

    - 2 viteze: normal si Turbo
    - 4 cuţite din oţel inoxidabil
    - Putere de pana la 800 W
    - bol de amestecare de 700 ml
    - Recipient de 500 ml pentru tocat
    - tel din otel inoxidabil
    - Funcţia de zdrobire a gheţii
    - Tensiune si frecventa: 220-240 V, 50/60 Hz
    - Nivel de zgomot max. 85 dB
    - Lungimea cablului de alimentare: 1,2 m

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol